Со брзината со која ги разрешува директорите на Јавните претпријатија, да го исчистеше и предновогодишни декорираше градот, #Скопје уште денес ќе беше кристално чиста и украсена #МЕТРОПОЛА, а не #ЗАЧМАЕНА КАСАБА.
ФБ статус на д-р Нико Беќаровски