Цел свет и’ вели дека БРТ е решението за растеретување на сообраќајната гужва во Скопје.
Таа упорно вели “Не, решението за гужвата се 250 нови автобуси и нови линии! Граѓаните гласаа за тоа.”
Ако за нешто гласаа граѓаните Данела, тоа е работите да бидат поинакви и подобри.
Ова можеби е пониакво, но воопшто не е подобро. Ова е врвот на вмровскиот инат и на тврдоглавото билдање на сопственото его на сметка на сите останати.
Промените доаѓаат. Yea, right.

ФБ статус на Павле Богоевски