Кога велевме дека се исти, не ни веруваа!
Кога ние се боревме да се поделиме за век и векови во македонскиот Устав-ние Македонци и тие Бугари намерно кочеа!
Македонци еве ви денеска една слика која вреди повеќе од наши илјада зборови-Гордана отиде да бара поддршка од бугарскиот европратеник Ковачев кој нас не негира како Македонци
СДСМ била и ќе биде единствена искрена патриотска партија !

ФБ став на пратеникот Мартин Костовски