Подршка на маршот за чист воздух.

За средношколците слободно пријавете ги директорите што вршеле или се обидувале да ви вршат притисок. За министерството за образование казни и санкции за директорите за кои има докази дека вршеле притисок. Не го политизирајте и партизирајте маршот. Ова буквално се однесува за сите леви, десни, критичари, подржувачи на власта и опозицијата.

(ФБ статус на Боби Илиевски)