Новинарот Борјан Јовановски со свој коментар во врска со преземањето функции во преодната Влада на кадри од ВМРО-ДПМНЕ кои до сега во јавноста водеа кампања против уставното име, Република Северна Македонија.

Еве што напиша на Твитер: