Ни во најголемата агонија пред паѓање од власт, користејќи ги сите фашистички методи, Груевски вака селски не навредуваше. Одговорно тврдам дека ова ВМРО ќе ескалира до ниво на автократија по првите три месеци. Еве нека стои ова тука ако дојдат на власт.
Твит на „Благоречено