На секои 10 минути летаат анкети на Мицковци како на фабричка лента, пумпаат ли пумпаат, ја манипулираат јавност дека се победници.
Нешто што навистина личи на времето од 2016-та….и се сеќавате што се случи, знам дека се сеќавате, останаа сами во опозиција.
Но, не ми е јасно ако се толку сигурни дека победуваат, зошто им е потребно толку да вадат штелувани лажни анкети!?
Сепак има тука нешто што не штима, тоа е исто како на “крадецот цело време да му велите колку е чесен”-и тој одеднаш да стане чесен (вмровска логика), сепак си мислат дека 1000 пати кажана лага станува вистина, ама тоа пријатели така не оди.
Се гледаме на избори-граѓаните се најдобрата анкета!

Фб став на пратеникот Мартин Костовски