На скала од 9.48 до 40, колкаво промашување е Христијан Мицкоски, претседателот на Белата палата, професор, поранешен директор на ЕЛЕМ и советник за енергетика на Груевски?
Мицкоски: Цената на струјата ќе се зголеми за 30 до 40 проценти
Бислимовски: Цената на елек.енергија за домаќинствата се зголемува за 9,48%
ФБ статус на Марјан Забрчанец