Краток и јасен фб статус на вицепремиерот за борба против корупција и криминал, Љупчо Николовски:

Нема да има недопирливи.
Никој не е над законот.
Ќе не биде !

Posted by Ljupcho Nikolovski on Петок, 26 февруари 2021