zoran milosevski

Политиката не е курва, таква ја прават оние кои во политика влегле со една единствена цел – остварување личен профит по цена на себедевалвирање и девалвирање на државата.
Последен и најдобар пример за тоа е Солза Грчева, чија партија „Глас за народот“ има изразени антибугарски ставови и која се залага за прекинување на преговорите со Бугарија, по цена никогаш да не влеземе во ЕУ.
Е, синот на Солза, истиот оној кој после потпишувањето на Преспанскиот договор од џенем ја прашал мајка си „дали навистина ја продале Македонија“, од пред некој ден е СОВЕТНИК ВО ГРАДСКОТО СОБРАНИЕ НА СОФИЈА, РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА.
Одете вие слушајте ја Солза како качена на гајба лее крокодилски солзи за Македонија. Ја заболе Солза…!

ФБ став на Зоран Милошески