Рашела, ти си толку слатка и мила, за да бидеш тоа што не си!

Вториот пубертет е опасна работа!
Ние вмровците тој “национален пубертет” го поминавме на млади години. Искрено не ти го препорачувам на твои години!
Тоа е помината мода!

Од тебе се очекуваше врвен професионализам, експертиза, политики на развој, да бидеш поквалитетна од Мила…

Но ти што направи, драга Рашела?!?

Петар Богојески