Што може уште да направи просечен вмројна освен да украде пиво ко ќе излезе на митинг? Да се посере во писоар на 3 слободни ВЦ шољи во најблискиот локал, се разбира со знамето на грб. Ете и тоа доживеав да го видам…

Фејбсук статус на Фросина Фро