Рамо до рамо, со најмоќните во светот…

Во иднина, секоја важна одлука на НАТО de jure ќе биде возможна само доколку и нашата држава даде зелено светло…

Во иднина секоја официјална информација на НАТО ќе биде објавувана и на нашиот јазик и ќе биде наведено дека тоа е МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК…

Во иднина нашата безбедност и нашата територија ќе бидат сигурни, обезбедени и гарантирани од најсилните…

Во иднина целиот свет ќе има многу поголем респект кон нашата држава!
ФБ статус на Ацо Лукароски