Времето допрва ќе покаже и докаже како беше срушен режимот, кој ја извлече државата од балканскиот жив песок, кој ја врати демократијата, кој не’ внесе во НАТО…
Биди и понатаму до и околу нас, бидејќи не’ чекаат уште многу важни битки.

ФБ статус на Андреј Жерновски