Ветеното се реализира, улица „Вршачка“ во општина Крива Паланка од денес со нов асфалт.

306355950_10224860476393341_453288805627723580_n-Општината инвестираше 3.000.000 денари за овој проект. Со силен интензитет работиме на подобра инфраструктура, се решаваат проблемите на граѓаните, се урбанизира и разубавува градот. Така се обврзавме, а зборот е збор!
Работиме посветено,работиме од срце! – порача првиот човек на општината, Сашко Митовски.

306226879_10224860476553345_4344230847318027743_n

Градоначалникот порача дека продолжуваат да ги подобруваат условите за подобро живеење во Крива Паланка.

ио