ljupcho nikolovski
ljupcho nikolovski

Забранет увозот на отпад кој се користи како извор за енергија!

Предвидени 2.400 месечно за секој студент за студентски оброк.

Се бришат каматите за долговите на граѓаните кон јавните претпријатија направени до крај на 2017 година!

Ова се дел од законите кои ги изгласа Собранието на денешната седница. Продолжуваме да работиме во интерес на граѓаните!

ФБ статус на Љупчо Николовски