За неполни три години Владата предводна од #СДСМ рехабилитираше повеќе од 750 километри патишта низ целата држава. Во моментот се рехабилитира или гради вкупно 1.500 километри патна инфраструктура и 500 километри водовод и канализации.

Инвестициите во инфраструктурата отвораат нови работни места, влијаат на движењето на економијата и го подобруваат животот на секој еден граѓанин.