Само што го изгласавме законот за отпис на камати и репрограмирање на долговите на граѓаните кон jавните претпријатија заклучно со декември 2017 година, објави на Фејсбук пратеникот Мухамед Зекири!
Преку 10 милиони евра долгови на граѓаните ќе бидат отпишани, вели Зекири.