Денеска во Утрински брифинг, Сашо Ордановски заедно со долгогодишниот новинар кој што се занимава со автомобилизмот, Агрон Сулејман, разговараа за новиот Закон за данок на моторни возила кој предизвика негативни реакции кај увозниците на половни возила.

Целиот разговор погледнете го на видеото: