Најново…
Извршителите се заканиле дека живи ќе се запалат доколку Владата не им ги врати привилегиите…

Граѓани почнале масовно да собираат ДОНАЦИИ за извршителите…
Некој донирал запалки, некој бензин… Кој колку може!:)

Фејсбук статус на Ацо Лукароски