Во кафеаната на ,,Боемска”, која е од затворен тип и не смее внатре да се јаде и пие, инспекторите не можеле да влезат 2,5 часа. А, потоа од неа излегол лидер на политичка партија. Неофицијално, тоа е Христијан #Мицкоски.
Прво одеше да зема торби во заклучени теретани за време на пандемија, а сега излегувал од кафеана, каде не смее да се јаде.
Миел садови изгледа, а во слободно време обвинува за непочитување на мерки.

ФБ статус на Јорданка Ивановска