Мизрахи: Ќе платам казна од 5.000 евра, но таблата не ја менувам.

Што е проблемот со оваа госпоѓа? Или можеби некој друг зборува во нејзино име? Па не е тоа приватна одлука за име на некој домашен гоблен, тоа е табла на официјалното име на нашата држава. За таа одлука се одговара. Кривично, морално и политички.

Ако влада ја назначила за министерка, владата да си ја отповика. Ние што бевме, и што се’ уште сме силни поддржувачи на договорот од Преспа, тонот на изјавата длабоко не навредува. Јас се чувствувам навредено.

Ма, кое си ти, кукле, нешто да менуваш или да не менуваш!?

Ненад Јовановиќ