Мицкоски: Нема одговорност, затоа граѓаните повеќе не веруваат во политичарите.

Точно. Дузина влијателни вмровци сè уште и бегаат на правдата (кој буквално, кој преку корумпираните вмровски судови), плус и ти избегнуваш одговорност одејќи по теретани и кафани на сред пандемија.

Твит на „Свесте тесе“