Еве што значи министер во МВР од ДПМНЕ на 2 месеца:

– Престрелка во Арачиново
– Убиен доктор
– Филмски грабеж на маркет во Црниче
– Џандари застануваат кола на автопат и истата ја собира некој со 120км/ч

Ништо нерасчистено
Твит на „Dimкo“