Од сите граѓани, само вмровците не се радуваат на членството во НАТО!

Само вмро како партија и мицко како извршител на почесниот претседател на партијата, а сега бегалец во Будимпешта, не собраа сили да му честитаат на народот. Нивната злобата и омраза ќе ги изеде. Личните интереси секогаш ги ставале пред државните. Затоа уште многу ќе си останат опозиција!

А СДСМ, заедно со граѓаните продолжува кон ЕУ!

ФБ статус на Круме Смилков