ЕКСКЛУЗИВНО
До сега најискрено сведоштво на поранешен висок функционер на ВМРО, Никола Тодоров за ПОСТОЕЊЕТО и ФУНКЦИОНИРАЊЕТО на БОТ Центрите на ВМРО и говорот на ОМРАЗА, линчот и лажните вести кои се шират преку социјалните мрежи!
Зарем е ова НОРМАЛНО ⁉️
Обвинителство има?
Твит на Лорд Монктон