На панаѓурот на градоначалници на ДПМНЕ два мега капитални проекти ми фатија око:
1. Губење на Град Скопје и скопјани.

2. Губење на Општина Карпош и карпошани.

Навистина, само политички велемајстор, стратег и политички гение како Мицкоски може за неполна година ова да го реализира.
Дополнително, се зборува за уште најмалку два други вакви случаи во најава.

Ви честитам, навистина крупни и уникатни проекти!

Фејсбук статус на Стефан Богоев, потпретседател на СДСМ