Ќе си поднесуваат ли сега сами на себе кривични пријави?
Еве доказ колку се грижат за граѓаните. Се противеа на гласање во скафандер за пакетот мерки – финаниска поддршка за граѓаните и компаниите ама за в четврток ако треба и ќе сокријат дека се болни!
Тука ќе ја цитирам мојата почитувана Бисера Костадиновска-Стојчевска која рече: “Подобро ќе одговарам за гласот што го дадов за помош на граѓаните, отколку како некои за незаконска набавка на автобуси, за нарачка на лустрации, за да се сокрие убиство, за фалсификување на вољата на граѓаните!”

ФБ реакција на Ване Цветанов на веста „Двајца пратеници на ВМРО-ДПМНЕ позитивни на ковид, најавуваат дека ќе гласаат во скафандери“