Е па, кога не слушаше, ете толку му беше на “лидерот” кој се скара со сите – со своите во опозицијата, па со Брисел, со Париз, со Вашингтон, со …, сега нека размислува каде ја утна и нека се слика.
ФБ статус на Зоран Иванов