Мицкоски води “бурек-економија” со лага дека бурек чини 120 денари
Епа ај да видиме во време на ДПМНЕ со минималец од 8.500 денари и цена четврт бурек од 50 денари, можеше да купиш 170 четвртинки.
Сега во време на СДСМ со минималец од 22.000 денари и цена на четврт бурек од 80 денари можеш да купиш 275 четвртинки.
170 е повеќе од 275 така ли, Мицко?!
Батали економија, шибај со лаги за “бугарски диктат”, за “федерализација”…и останати твои фикции за Македонија и повели во Куманово да честиме убав бурек за 80 денари!
ФБ став на Мартин Костовски