Расколот во ВМРО-ДПМНЕ кој мириса на многу кеш‼️
Сменетите директори, се само заради превласт во контролирањето на крадење на народни пари. Се погласни се тврдењата дека на различни начини од сите општини со кои раководи ВМРО-ДПМНЕ месечно се испумпуваат над 20-тина илјади евра кои наводно завршуваат во сефот во партијата, а многу поверојатно во џебот на Христијан Мицкоски.
Сега форсираат Референдум само заради дефокус од откривањето на рекетарско-партиската шема и задржувањето на партиски позиции.
Едно е јасно, никогаш ама буквално никогаш Вмро-Дпмне не ја сакало Македонија, секогаш се работело само за пари и ништо друго

ФБ статус на Мартин Костовски