“Да се бореше Мицкоски со власта, како што се бори со мене во изминативе 3-4 дена, ќе ја спасеше Македонија”, рече градоначалничката на ден кога Македонија го започна скрининг процесот, додека и таа и Мицкоски од Град Скопје прават циркуз!
Скопје не за 82 дена, туку како што тргнало ниту за 820 дена нема да види ниту еден реализиран проект!
И не, нема херои во причава, гранапче би уназадиле, не па држава!
Шерифи, партиски, лични и тендер интереси, ништо повеќе…

ФБ статус на Богданка Кузеска