Нивната победа на локалните избори за само една година донесе голем пораз за граѓаните, за општините и за јавното добро.
Мицкоски убеди мнозинство од граѓаните на Скопје да гласаат за најнеспособниот градоначалник во историјата. Каква е таа победа? Не е пирова, туку е антидржавна, победа врз народот. Народот изгуби, за тие да брцаат во мед.
Што и да каже натаму овој политичар треба сите да сме подготвени дека ќе го направи токму спротивното. Политичарите како Мицкоски и Арсовска се опасни за Градот, за државата, за народот.

ФБ статус на Марјан Забрчанец