Масовна тепачка се случила во затворот во Идризово попладнево, јави ТВ 21.

 Од снимките што ги обезбедила ТВ21, може да се види дека се работи за десетици затвореници кои прво почнале расправија, а потоа и тепачка.


Почнало со турканици, продолжило со боксови, кршење, па се приклучиле и други затвореници за да се допресметаат.

Од видеото се слуша кршење, викање, а се гледа и чад.