Цветан во Министерство за земјоделие, шериф, циничен, а и врска нема од земјоделие.
Мизахри во МТСП ги носи кадрите на Грујо и покажува сила кон медиумите.
Наќе во МВР, има потреба од компас за да се ориентира, едно кажува сабајле, попладне деуго. Башка, се што плука потоа лиже.
ОВА ЛИ СЕ КАДРИТЕ НА МИЦКО?
Со ваква мизерна понуда на кадровски решенија и однесување кое што не враќа во времето на режимот, Мицко ќе бара доверба од граѓаните?
Денот се познава по утрото.
А утрото што го покажа Мицко на дело е темнина, црнила, временски непогоди и мнооогу загадено.
Си го покажа Мицко лицето.
Граѓаните се мудри па сами нека си одлучат дали сакаат вакви арогантни ликови да владеат со цела држава.
Што мислите Вие драги пријатели?

Ване Цветанов