На железничка станица Велес – стасаа африканците.
И пеат – ,,Хелоууууу, Маседониа-Етиопија”.

Јоци

Ова е уште една шала, на сметка на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Трајчо Димков кој вчера на говорница во Собрание предупреди дека наводно до 2030г СДСМ во државата ке донел еден милион африканци.

Поголема глупост од 1990г па наваму ниту еден пратеник нема кажано, затоа се и шалите кои се прават деновиве на сметка на Димков.