Луѓето се од невладината организација Heavenly Cultural Word Peace Restoration Of Light(HWPL) во рамките на Обединетите Нации од Сеул, Јужна Кореа.
Денес беа во Свети Николе во две основни училишта и одржаа работилници со учениците на тема”Мир, толеранција и меѓусебно почитување” и ги наградија учениците со подароци.
Каква иронија.
По, ова срамот, резилот и бруката се поголеми.
П.С лек за корона ќе се најде, ама за вакви болесници не.

Боби Илиевски