Прво не го разбиравме академикот Блаже Ристовски, оној кој тврдеше дека ние Албанците сме планинци симнати од планина.
Сега не сме ја разбрале ни Госпоѓата Кулавковска.
Тоа е, диво племе сме, ништо не разбираме ама затоа буџетот знаеме да го пуниме за овие академици да зимаат убави платички, а ние ништо да не разбираме.#ОставкаВеднаш

ФБ реакција на Замир Мемети на објавата на Катица Ќулавкова