Рашела Мизрахи ако беше вистински борец за женски права ќе се сликаше со Соња Тарчуловска која се “лизна”!од балкон, а, не со Хашкиот осуден Јохан Тарлучовски.
Како по ова ќе се чувствуваат жените и нашите сограѓани албанци.
Инаку, Рашела за своето кратко министерување забрануваше прашања на новинари, се караше со новинари за новинарски текстови, поради што реагираше ЗНМ.
Го вработи шоферот на Диме Спасов.
Преставата со таблите беше само евтин ПР

Боби Илиевски