Јанкуловска дава Поддршка за Гордана Сиљановска и вели ќе продолжеле да се борат за подобра иднина на нивните деца. Истите тие деца кои нејзината полиција ги тепаше по читални, кога прикриваше убиства на млади? За која иднина зборува осудената Јанкуловска?!
Твит на “Охридска газдарица“