“На техничкиот министер во МВР му се случи Диво Насеље, баш него, а главен шеф на разузнувањето беше, сега го става човекот кој е спомнат и чиј глас се слуша во “бомбите” и тоа со инает, и вели дека не морало со два потписа, ова е силеџиство, ова не личи на ништо. Привремената влада е избрана за да ги припреми изборите за 12 април, не е избрана за да покажува сила и мускули” – коментира граѓанин кој се јави во живо во емисијата “Очи во Очи” на телевизија 24.