2 од 5 технички министри/заменци заработија кривични пријави во нецели две недели бидување на позиција, вели граѓанин на Твитер откако дополнителниот заменик министер за земјоделство, Цветан Трипуновски и министерот за внатрешни работи Наќе Чулев добија кривични пријави.

Не бе не, овие едноставно не знаат да дишат без да кршат закони, вели твитер профилот потпишан како Жане од Кадрово.