Хуманоста е слика на големината на човекот !

Денес Ljupcho Nikolovski го стопли срцето и скромниот дом на Загорка со потребните намирници за престојната зима.

Го испрати возилото во Ранковце натоварено со нов шпорет, брашно, масло за јадење…основни работи што го чинат секојдневието…

Колку малку треба за да се направи добро дело. Колку многу треба да имаш во себе за да сакаш да им помагаш на оние на кој им е најпотребно.

Пример кој треба сите да го следиме Ljupcho Nikolovski.

Од фејсбук профилот на Небојша Трајковски