Дали Куманово е подобро место за живот, дали Кумановци живеат поубаво или Кумановци се излажани⁉️
Вие се смеете, Куманово од вас плаче!
-притисок, мобинг и тортура на сите вработени кои не мислат исто како нив
-брутална партизација на институции заради подмирување на коалициони обврски
-НИТУ една капитална инвестиција
-бистрење со меѓународна политика со патетично искривување на факти
-секојдневен напад на сдсмовци, со цел да се биде поголем вмровец од вмровци
……………
Градот, приградските населби, селата…Македонците,Албанците,Србите,Ромите,
Турците,Власите-Кумановци бараат решавање на проблеми не ГОЛ ПОПУЛИЗАМ ‼️
СДСМ е потребно на Куманово, Куманово е потребно на СДСМ, ќе ве разобличиме и ќе ве победиме обични бизнис-популисти.
ФБ статус на Мартин Костовски