После ваквото каубојско и насилничко однесување на дополнителниот заменик министер во земјоделие, Трипуновски, на сите припадници не само во МЗШВ туку сите вработени во администрацијата веќе им е јасно, со какви луѓе си имаат работа.

Секој вработен во државната администрација, после ова видео на Цветан Трипуновски, треба да си го постави прашањето:

Добро, ако овој и вакви како него ни дојдат за министри и сл. јас ќе треба секој ден со дијазепан да одам на работа?!

Изборот е на секој од нас!