Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ веќе никој не го сфаќа сериозно? Граѓаните се исмејуваат на неговите тврдења.

Ова е само еден од коментарите во вид на “гифт” што му го испратија граѓаните.

via GIPHY