“Зарем големиот експерт Каракамишева вака да утне. Ама па и после 11 години газење на правото во државата, доказ дека уште сакаат да одат по старо.”

Коментар на Фејсбук, по предложениот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за министер во МВР, а кој е припадник на Армијата.