Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ имаше свое обраќање пред новогодишните празници.

Доказ дека политичарите не секогаш од своите подржувачи добиваат позитивни зборови е коментарот на еден подржувач на партијата.

вмро доста со овој….абре толку ли не гледате дека не го сака народот,вие упорно го форсирате човекот што се шлепа со сите…” – гласи коментарот од еден подржувач на фан страната на ВМРО-ДПМНЕ.