“Во 11 години ни 10% не ги зголемивте, па сега за 4 години би го направиле тоа? А зошто сега не гласате за зголемување на платите туку све блокирате? Кого лажете не ви е срам?”

Коментар на Фејсбук по најавата на Славески за зголемување на платите.