Кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски вечерва беше со жителите на населба Баглак и жителите од ул.Ристена Гогова.

„Жителите на населба Баглак и жителите на ул.Ристена Гогова го одбраа најдоброто!
За нови детски катчиња, за решавање на проблемот со атмосферските води, за нови улици.
СДСМ и коалицијата го нудат најдоброто за нашата општина!“, истакна Митовски.